Manor Lords in een dag tijd al meer dan een miljoen keer verkocht

Manor Lords in een dag tijd al meer dan een miljoen keer verkocht

De Early Access-versie van de game blijkt een groot succes

De Early Access-versie van Manor Lords die vrijdag is uitgekomen, is in een dag tijd al meer dan een miljoen keer verkocht.

Hoewel de teller op moment van schrijven inmiddels ongetwijfeld hoger staat, liet de uitgever van het spel afgelopen zaterdag weten dat er in een dag tijd al meer dan een miljoen exemplaren waren verkocht. Ook is een piek van 173.178 gelijktijdige spelers op Steam bereikt - een nieuw record voor een game uit het citybuildergenre.

Manor Lords stond dan ook geruime tijd op de eerste positie van langverwachte games op Steam. De Early Access-versie van de game is verkrijgbaar via Steam, Epic Games Store, GOG en Microsoft Store. Ook is het spel beschikbaar via Game Pass voor pc. De game kost de eerste twee weken 29,99 euro, en daarna 39,99 euro.

Manor Lords plaatst spelers in het Europa uit de veertiende eeuw, oftewel tijdens de Middeleeuwen. Het is aan spelers om een nieuwe stad voor hun volk te bouwen. Naast dat men zich bezighoudt met het bouwen, worden er ook real-time tactische gevechten gehouden. Ruilhandel met nabijgelegen regionen is belangrijk, en verschillende seizoenen, ziektes en wilde dieren hebben invloed op het spelverloop.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Fantastisch spel, nu al. Goed doordachte systemen en loopt als een trein. Het is wel even goed uitvogelen op t begin maar zit gewoon heel goed in elkaar.

0

Aanbevolen voor jou