Helldivers 2-spelers op Steam moeten binnenkort account aan PSN linken

Helldivers 2-spelers op Steam moeten binnenkort account aan PSN linken

De nieuwe premium Warbond verschijnt op 9 mei

Mensen die Helldivers 2 op Steam spelen moeten binnenkort verplicht een PlayStation Network-account hebben en die linken aan Steam.

De verplichting was ook aanwezig toen de game uitkwam, maar werd kort na release uitgeschakeld vanwege technische problemen in verband met het grote aantal spelers.

Op Steam valt te lezen dat huidige Helldivers 2-spelers op Steam vanaf 4 juni verplicht hun Steam-account aan een PSN-account moeten linken om de game te spelen, al krijgen spelers al vanaf 30 mei een prompt om dat te doen. Nieuwe spelers moeten al vanaf aanstaande maandag de link leggen.

Hier valt te lezen hoe men een PSN-account kan aanmaken. Het aanmaken van een account is kosteloos.

"Het linken van accounts speelt een belangrijke rol in het beschermen van onze spelers en het hooghouden van de waardes van veiligheid en beveiliging voor PlayStation Studios-games", aldus Sony. "Dit is onze belangrijkste manier om spelers die valsspelen te verbannen."

Het nieuws is bij veel pc-spelers in het verkeerde keelgat geschoten, en zij laten dan ook negatieve reviews achter op Steam. Daar komt bij dat PlayStation Network in sommige landen niet beschikbaar is, waardoor mensen die Helldivers 2 nu op Steam spelen straks niet meer kunnen spelen.

Deze week werd ook een nieuwe Premium Warbond voor Helldivers 2 aangekondigd die op 9 mei beschikbaar komt. Polar Patriots bevat nieuwe wapens, armour, emotes en capes. In onderstaande trailer en illustratie is meer informatie te vinden.

Watch on YouTube
Helldivers 2
Helldivers 2

Helldivers 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heerlijk om zoveel mensen een ware meltdown te zien hebben over iets wat 2 minuten duurt en ook volgens de Steam pagina eigenlijk al sinds launch moest, maar is tijdelijk uitgeschakeld in verband met de gigantische server problemen. Zo zie je maar weer dat extreem veel gamers absoluut geen leven hebben en gewoon iets minuscuul zoeken om over te kunnen janken. En als PSN niet beschikbaar is in het land waar je woont kan je gewoon moeiteloos een account aanmaken met als adres een land waar het wel beschikbaar is. Over 2 weken weer lekker hetzelfde verhaal wanneer dezelfde hersenloze idioten erachten komen dat je ook een PSN account nodig hebt om Ghost of Tsushima online te spelen.

[Reactie gewijzigd door poklaan op 3 mei 2024 - 14:00]

1
test

en ondertussen een ubisoft, ea, epic, microsoft, blizzard, rockstar account hebben :D

0
test

Yup. In Sea of Thieves heb je een Microsoft account nodig, zelfs op PS5. Weekje geleden heb ik een maat van me toegevoegd in F1 2023, gaat via het systeem van EA. Dit is echt janken om niks.

0

Sowieso een meltdown krijgen om wat dan ook vind ik bizar, het gaat om fucking games. Als je het vervelend vindt moet je de game niet spelen. Aan de andere kant hebben andere mensen weer een complete meltdown om iets wat helemaal niet in een review staat. Of een volgens hun te hoog of laag cijfer bij een review.

1

Z'on PSN account maken is simpel, maar als je in een land woont waar het officieel niet beschikbaar is moet je dat "illegaal doen" Sony's TOS staat dat je niet mag doen als of je ergens anders vandaan komt, en dat je dus kans hebt op een van. Ik begrijp opzich wel dat ze het doorvoeren. Alleen het feit dat er heel veel landen zijn waar je straks zonder PSN account niet meer kan spelen is na mijn mening onacceptabel, met name omdat die landen helldivers 2 wel konden kopen. Ze hadden hierin vanaf het eerste moment transparant moeten zijn. Als in helldivers 2 niet aanbieden in landen waar geen psn beschikbaar is. Hierdoor is de indruk gewekt dat het misschien optioneel is. Ik zelf had de boel al gelinkt en ik heb al eeuwen een PSN account. Toch zit er meer achter zoals jij het nu verteld. Met Ghost of Tsushima is al lang en breed uitgelicht. Dus dat is een bekend verhaal, bij helldivers zit dit niet het zelfde in elkaar (ondanks dat steam het inderdaad al vanaf het begin vermeld)

0

PS komt met een PSN overlay voor de pc met de release van GoT. Was nog in het nieuws, en grappig genoeg kunnen ze die link blijkbaar niet met elkaar maken en dat je daarvoor ook straks moet inloggen.

0
test

Game of Thrones?

0

Aanbevolen voor jou