Xbox Games Showcase wordt op 9 juni uitgezonden met geheime game

Xbox Games Showcase wordt op 9 juni uitgezonden met geheime game

Spannend!

Microsoft zendt op zondag 9 juni een Xbox Games Showcase uit.

Tijdens de stream toont Microsoft aankomende games voor Xbox en pc. De Showcases zijn doorgaans vergelijkbaar met de oude E3-presentaties waarin veel plannen en nieuwe games werden onthuld.

Microsoft benadrukt dat het de eerste Showcase is waarin ook games uit 'het portfolio van studio's van Activision, Blizzard, Bethesda en Xbox Games Studios' wordt getoond. Het valt dus te verwachten dat er ook nieuwe Activision-games te zien zullen zijn.

Waar de Showcase vorig jaar werd gevolgd door een diepe duik in Starfield, zal Microsoft ook dit jaar weer een game speciaal in de spotlights zetten. Welke game dat zal zijn, wil het bedrijf echter nog niet onthullen. De aankondiging van deze speciale Direct is zwartgelakt. Wel zegt Microsoft dat het om een 'nieuw deel in een geliefde serie' gaat.

Fans op X speculeren op basis van het logo dat het mogelijk om Call of Duty Black Ops Gulf War gaat. Ook website The Verge meldt op basis van eigen bronnen dat het om de volgende Call of Duty gaat.

De Xbox Games Showcase wordt op 9 juni om 19.00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. De stream is onder andere te bekijken via YouTube en Twitch.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit ziet er toch gewoon uit als een cod ding. Wel benieuwd naar deze geruchten zeggen dat ie series s/x en ps5 en pc only is en dat dus ps4 en xbox one niet meer ondersteund worden.

1
test

Klopt, daar lijkt het logo inderdaad wel op. Een beetje ver gezocht maar het doet me op de één of andere manier ook aan foxhound denken uit de mgs serie.

0
test

Wolfpack dacht ik

0
test

Mag toch hopen dat ze inderdaad eindelijk een keer die oude consoles achter zich gaan laten.

0
test

Zou wel is eens Gears of war kunnen zijn!

1
test

Daar hoopte ik ook op maar het lijkt toch om CoD te gaan helaas..

0

Aanbevolen voor jou