Shattered Space-uitbreiding voor Starfield verschijnt aankomend najaar

Shattered Space-uitbreiding voor Starfield verschijnt aankomend najaar

Binnenkort verschijnt er een update met kaarten voor steden

De verhalende Shattered Space-uitbreiding voor Starfield moet ergens gedurende komend najaar uitkomen.

Dat heeft Bethesda's Todd Howard bevestigd in een interview met Kinda Funny. "Shattered Space verschijnt aankomend najaar, maar we hebben binnenkort ook een grote update op de planning staan. Daar zit veel in... we hebben dingen aan de kaarten aangepast, dus steden krijgen ook kaarten."

Over Shattered Space onthulde Howard nog geen details, maar afgelopen jaar bevestigde Bethesda al dat de uitbreiding nieuwe verhaalcontent, locaties, gear en meer gaat bevatten. Het wordt de eerste grote uitbreiding voor de vorig jaar uitgekomen game.

Starfield verscheen vorige september op Xbox Series X en S, pc en Game Pass. Lars Cornelis gaf een 9 aan de game: "'Skyrim in space' doet Starfield tekort, maar is tegelijkertijd de perfecte omschrijving van dit totaalpakket. Starfield is zo groot, divers en gedetailleerd dat het moeilijk is jezelf niet in deze wereld te verliezen. Niet alles is perfect, maar de minpunten worden volledig overvleugeld door de pluspunten. Kortom, een typische Bethesda-game. Maar dan in de ruimte."

Watch on YouTube
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik heb nog geen drang gehad om hem uit te spelen. Deze update moet wel iets leuks toevoegen namelijk, dan is het een leuk moment om SF af te ronden samen met de aankomende update en QoS changes. Na november vorig jaar eigenlijk niet meer aangeraakt.

-1

Ik vermaak me nog steeds enorm met deze game, het is letterlijk natuurlijk een Fallout of Skyrim in de ruimte dus in die zin niets baanbrekends. Overal zitten leuke verhaallijnen waar je je uren mee kan vermaken. Ik heb er meer dan 100 uur in zitten maar nog steeds het verhaal niet uitgespeeld.

0

leuke verhaallijnen ? Ik vind het allemaal dertien in een dozijn verhaaltjes. Verteld door npc die eruit zien of ze er niet echt zin in hebben. Naar mijn mening is de game overhyped. Maar ik ben blij dat jij er plezier uit haalt

0

overhyped wellicht, maar dat is standaard tegenwoordig. Wat ik zeg Skyrim en Fallout in de ruimte is een prima omschrijving. Wat leuk is is natuurlijk relatief maar ik vond er veel heel erg leuk ja

[Reactie gewijzigd door KloptNietWatJeZegt op 30 april 2024 - 09:56]

1

Aanbevolen voor jou