Releasemaanden van grote Xbox-games voor dit jaar mogelijk uitgelekt

Releasemaanden van grote Xbox-games voor dit jaar mogelijk uitgelekt

Ook zou Gears 6 aankomende juni worden onthuld

De releasemaanden van enkele langverwachte Xbox-games die dit jaar verschijnen zijn mogelijk uitgelekt.

Gisteren liet Microsoft weten dat er op 9 juni een nieuwe Xbox Games Showcase wordt uitgezonden, meteen gevolgd door een 'Direct' over een nog mysterieuze game. Al snel gingen er geruchten dat het om de nieuwe Call of Duty: Black Ops-game gaat die zich tijdens de Golfoorlog afspeelt.

Een van de websites die claimde dat het om de nieuwe Call of Duty gaat, was The Verge. De website deelt daarnaast de releasemaanden van andere grote aankomende Xbox-games, al is niet precies duidelijk hoe men daar aan komt.

Zo moet de Starfield-uitbreiding Shattered Space in september verschijnen. Eerder deze week gaf Bethesda al aan dat de dlc aankomend najaar uitkomt, dus dat zou inderdaad kunnen. De nieuwe Call of Duty-game zou ergens tegen het einde van oktober verschijnen, terwijl in november zowel Avowed als Microsoft Flight Simulator 2024 op de planning zouden staan. Indiana Jones and the Great Circle zou vervolgens in december verschijnen.

Verder laat The Verge Weten dat The Coalition tijdens de Xbox Games Showcase inderdaad een nieuwe Gears-game onthult, wat overeen komt met recente geruchten. The Verge claimt sowieso dat het een goede show gaat worden: "Microsoft heeft schijnbaar veel games te tonen dit jaar, meer dan in de showcase van vorig jaar. We verwachten ook te horen hoe het met de line-up voor 2025 zit, met een aantal releasedata voor langverwachte Xbox-games."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Word een druk najaar voor xbox gamers, kijk heel erg uit naar alles op flight sim na. Maar eerst deze maand maar aan de slag met hellblade 2.

0

mag ook eigenlijk wel hè we zijn bijna een half jaar verder in 2024 en eind mei komt er dan eindelijk een toffe game uit. Wel een korte maar we moeten het er maar mee doen.

0
test

Micro had dan wel een hit met pallworld als 3rd party deal. Maar heb liever een goeie game die af is dan een redfall een game die lang niet af was.

0

in palworld zaten op een hoop bugs was de eerste weken ook bijna niet te spelen. Dat de game af moet zijn ben ik met je eens, maar een stilte van bijna 6 maanden vind ik niet kunnen. Al denk ik dat PlayStation voor de rest van dit jaar met nog maar barweinig komt

1
test

Mee eens als ik kijk naar wat ze first party uitbrengen in het einde van dit jaar, dan denk ik kon niet iets hiervan iets eerder uitkomen. Maar ook wat er nog komt kwa 3rd party games naar gamepass zijn best grote jongens maar allemaal zowat na de zomer.

0

nou het heeft even geduurd, maar het lijkt dat het eindelijk een beetje op stoom begint te komen daar. Wel een beetje mosterd na de maaltijd wellicht, maar ik kijk zeker uit naar een flink aantal games. dat ze er meer gaan tonen is niet meer dan logisch na de overname van ABK of zitten die games hier niet bij?

1
test

Jawel ze zeiden eerste show van xbox game studios, bethasda en abk. Maar ik gok teaser gears in eerste show en dan volgend jaar gameplay.

0

Mag toch wel hopen dat we gameplay van Gears 6 te zien krijgen. Hoe lang is die game al wel niet in ontwikkeling.

0

Aanbevolen voor jou