Redfall-spelers die ruim 100 euro betaalden wachten nog op content

Redfall-spelers die ruim 100 euro betaalden wachten nog op content

Na een jaar nog steeds geen beloofde heroes

Redfall-spelers die de duurste editie van de game kochten wachten nog steeds op twee beloofde personages.

Het gaat daarbij om de Bite Back Edition, die momenteel nog voor 109,99 euro te koop is voor Xbox en 99,99 euro op pc. Naast de basisgame ontvangen spelers extra content, zoals outfits voor de hoofdpersonages en een Tactical Knife Stake-wapenuitbreiding. Ook onderdeel van de content is de zogenaamde Hero Pass met 'twee toekomstige helden', maar die zijn precies een jaar na verschijning nog niet beschikbaar.

"De game is beter dan het was, waardoor het net aan 'matig' is. Maar het heeft geen Cyberpunk-behandeling gekregen - en die krijgt het waarschijnlijk nooit.", zegt een eigenaar van de editie tegen Kotaku.

 

Redfall werd ontwikkeld door Arkane Studios Austin, maker van onder andere Prey, en verscheen vorig jaar na meermaals uitstel. De game werd bij verschijning bekritiseerd om de tegenvallende framerate op Xbox-consoles, onlogische progressie en verscheidene bugs. Lars conclusdeerde destijds in zijn review:

"Redfall voldoet bij lange na niet aan de standaard die we van Arkane Studios gewend zijn. Het spel zit verrassend ondoordacht in elkaar, weet maar sporadisch de fantasie te prikkelen en loopt technisch ook nog eens ondermaats. De game schiet oké weg en heeft een aantal toffe wapens, maar daar is alles mee gezegd."

Enkele updates verbeterden onder andere de framerate van de game, maar uiteindelijk gaf Bethesda toe dat de game niet aan de verwachtingen voldeed en dat het aan de game bleef werken.

"Oké, we zijn niet van start gegaan zoals we wilden, maar met het is nog steeds een leuke game en we blijven eraan werken", zei toenmalig Bethesda-hoofd Pete Hines in augustus. "We gaan die 60 frames per seconde halen. We gaan er een goede game van maken want we weten, als een first-party studio, Game Pass leeft voor altijd. Over tien jaar zullen mensen zich aansluiten bij Game Pass, en dan zal Redfall daar zijn."

Bethesda heeft echter nog geen update vrijgegeven over de missende dlc-personages voor Redfall.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb ook niet het idee dat die personages nog gaan komen. Heb zelf maar 1 personage ooit gebruikt.. De rest leek volkomen nutteloos met special powers waar je niet echt iets aan hebt. Kon dus zeker wel wat nieuwe personages, of in ieder geval een revision van de huidige personages gebruiken. Het is verder tevens nog steeds geen slecht spel. Ben er twee keer doorheen gelopen en het is best vermakelijk. Maar bij lange na geen Prey of Dishonored.

0

deze game is werkelijk een grote faal, het is echt niet anders te classificeren ben ik bang. Ik heb het heel even gespeeld maar na een uurtje of twee was ik er wel klaar mee. Deze game had gewoon niet uit mogen komen in deze staat, Microsoft had hier keihard moeten ingrijpen en zou dat alsnog moeten doen.

[Reactie gewijzigd door KloptNietWatJeZegt op 4 mei 2024 - 10:28]

0

Aanbevolen voor jou