'Nieuwe Tomb Raider-game krijgt een open spelwereld'

'Nieuwe Tomb Raider-game krijgt een open spelwereld'

Lara zou zich in het spel in India bevinden

De nieuwe Tomb Raider-game waar Crystal Dynamics aan werkt zou een open spelwereld bevatten.

Dat claimt de insider V Scooper, die voorheen al vaker correcte informatie naar buiten heeft gelekt. De game zou "volledig open wereld" worden en zich in India afspelen. Het zou voor het eerst zijn dat een Tomb Raider-game zich in een volledige open wereld afspeelt.

"De game bevat gigantische landschappen, vrij gebruik van een motor, parachute en Lara's gebruikelijke voortbewegingsmethodes om grenzeloos een grote map en diens diverse uitdagingen te navigeren." Volgens de insider moet er spoedig officiële informatie over de game gedeeld worden, en zou het spel wel eens binnen een jaar kunnen verschijnen.

Crystal Dynamics werkt al geruime tijd aan een nieuwe Tomb Raider-game die op Unreal Engine 5 draait. Amazon Games gaat het spel uitgeven, maar verder zijn er nog nauwelijks officiële details bekend. In een ouder persbericht werd het volgende gemeld: "Het bevat alle elementen die de Tomb Raider-reeks een van de meest vereerde franchises in gaming heeft gemaakt. Spelers besturen een zelfverzekerde en multidimensionale heldin in een omgeving waarin verkenning en creatief routes vinden wordt beloond. Er zijn duizelingwekkende puzzels om op te lossen en er is een grote variatie aan vijanden om het tegen op te nemen."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik weet niet of ik dit nou zo'n fantastisch idee vind. Niet elke game hoeft een open wereld te hebben en bij Tomb Raider ben ik eigenlijk wel fan van het meer lineaire en het vaak wat meer claustrofobische gevoel. Ben bang dat het door deze keuze een 13 in een dozijn game zou kunnen worden.

1
test

Helemaal met je eens, maar wie weet pakt het wel goed uit.

1
test

Zeker. Dat is niet uit te sluiten en de game neersabelen voordat we er ook maar iets van gezien hebben is natuurlijk onzinnig.

0
test

Zo jammer dit. De echte goede openwereld games zijn op twee handen te tellen. Iets zegt me dat ik voor Tomb Raider geen derde hand nodig ga hebben.

1
test

Ik zou hier een infantiele grap kunnen maken dat je tijdens het spelen met Lara sowieso een derde hand kan gebruiken, maar dat doe ik niet...

[Reactie gewijzigd door mole28 op 6 mei 2024 - 11:01]

0

Aanbevolen voor jou