Nieuwe Skate-video richt zich op customisatie

Nieuwe Skate-video richt zich op customisatie

Spelers kunnen hun virtuele skater en skateboard aanpassen naar eigen smaak

Full Circle heeft een nieuwe aflevering in de 'The Board Room'-videoreeks uitgebracht rondom het aankomende nieuwe Skate. Deze aflevering draait helemaal om customisatie.

Spelers kunnen de garderobe en het lichaam van hun in-game skater naar gelieve aanpassen. Men kan ook zelf een skateboard samenstellen, en er is genoeg keuze uit stickers, art voor op het deck, het design van de grip tape, de kleur van de wielen en meer. Daarbij komen er diverse bekende merken naar het spel, van Vans en Chocolate tot Dime en Girl. Na de release van de game moeten er ook nieuwe merken worden toegevoegd.

De ontwikkelaar laat daarnaast in een bijbehorende blogpost weten dat spelers via de in-game winkel met zowel verdiende als betaalde munteenheden nieuwe items voor hun personage en skateboard kunnen ontgrendelen. "We willen er zeker van zijn dat de tijd die je besteedt in San Vansterdam altijd waardevol voelt, en dat je geweldige items kunt verdienen - of je nou een premium munteenheid gebruikt of niet."

Skate moet niet als vervolg op de oude Skate-games gezien worden, maar als op zichzelf staand platform dat de komende jaren uitgebreid kan worden. Ondanks dat het spel free-to-play wordt, zal het volgens de makers geen pay-to-win-elementen bevatten. Ook zullen geen gebieden achter een betaalmuur zitten. Microtransacties zullen alleen aanwezig zijn voor de hierboven genoemde cosmetische items.

Skate komt op een nog onbekend moment naar PlayStation- en Xbox-consoles en Steam. Cross-play en cross-progressie wordt ondersteund.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou