Gerucht: Resident Evil 9 verschijnt in januari 2025

Gerucht: Resident Evil 9 verschijnt in januari 2025

De game zou binnenkort worden onthuld

Resident Evil 9 zou binnenkort worden onthuld en in januari 2025 uitkomen.

Dat claimt insider Dusk Golem, die voorheen vaak correcte informatie over de Resident Evil-franchise heeft gelekt. Onlangs claimde hij nog berichten te horen dat het spel mogelijk intern uitgesteld was bij Capcom, maar nu lijkt hij er van overtuigd dat dit niet het geval is.

"Het mogelijke uitstel waar ik van hoorde kan genegeerd worden. Resident Evil 9 zal binnenkort worden onthuld en volgend jaar uitkomen. Als ik wat ik voorheen heb gehoord correct is, zal dat in januari zijn. De game is dan zo'n zeven jaar in ontwikkeling geweest."

Volgens de insider begon de ontwikkeling van Resident Evil 9 in 2018 - toen was het nog de bedoeling dat dit het achtste deel in de franchise zou worden, en zou Village een spin-off worden. Dit veranderde uiteindelijk - Village kwam uit als het officiële achtste deel.

Hoe dan ook is Resident Evil 9 op dit moment nog niet officieel aangekondigd. Wanneer dat gebeurt is niet bekend, maar fans speculeren dat Sony deze maand een PlayStation Showcase uitzendt waar de game mogelijk voorbijkomt.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat zou heel vet zijn.

0

Omg jaaaa, en ik ben stiekum ook erg benieuwd of het open world world en hoop ook dat dit gaat werken met het RE concept. Can't wait!

0

Aanbevolen voor jou