Systeemeisen van pc-versie Senua's Saga: Hellblade 2 getoond

Systeemeisen van pc-versie Senua's Saga: Hellblade 2 getoond

Game komt op 21 mei uit

Ninja Theory heeft de systeemeisen van de pc-versie van Senua's Saga: Hellblade 2 naar buiten gebracht.

De systeemeisen zijn in vier categorieën opgedeeld: minimale, gemiddelde, aanbevolen en erg hoge systeemeisen. Ze kunnen allemaal in de illustratie hieronder worden bekeken. Opvallend genoeg worden er geen framerates vermeld, al wordt wel geclaimd dat "hogere framerates" mogelijk zijn met DLSS3, FSR 3 of XESS 1.3. Van de Xbox Series X en S-versie van de game is bekend dat hij in 30 fps draait.

Senua's Saga: Hellblade 2 werd in 2019 aangekondigd en betreft het vervolg op de culthit Hellblade: Senua's Sacrifice. Beide games draaien om Senua en hoe zij omgaat met haar psychose. De game wordt zoals hierboven vermeld ontwikkeld door Ninja Theory, dat inmiddels onderdeel uitmaakt van Xbox Game Studios.

Senua's Saga: Hellblade 2 komt op 21 mei naar Xbox Series X en S en pc. Ook verschijnt het spel op release op Xbox Game Pass. Het spel zal alleen digitaal beschikbaar komen. 

Senua's Saga: Hellblade 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wacht.. Draait deze game ook alleen maar in 30fps op Series X? Zucht.. Geef in hemelsnaam gewoon de keuze! 30fps + OLED is verschrikkelijk blurry. Ik wacht wel weer tot over 2 jaar ofzo een 60fps patch uitkomt..

0

Dit was al een tijdje bekend, maar ja

0
test

Ah geen idee! Dit is de eerste keer dat ik erover lees.

0
test

Ik ga deze Day one spelen en ik heb een oled tv. Maar wat jij nu zegt hoor ik nu voor het eerst dat 30fps en oled voor blurry game zorgt.

0
test

Heb je dat nooit gemerkt dan? Ik had voorheen een LCD Led tv van LG en daar was 30fps al niet geweldig. Maar sinds de overstap naar OLED ben ik 30fps games echt aan het vermijden. Misschien komt het door game mode die alle “extra“ functies van de tv uitzet voor een ultieme input, maar ik kan echt niet meer op 30fps spelen. Zal eens kijken of er een functie is om het te verbeteren. Volgens mij niet tenzij je iets anders dan game mode kiest. En daarbij is de input lag om te huilen meestal.

0
test

Ik vind 30 fps op een oled niet blurry maar eerder heel erg stotterig ,de grap is dat juist de blur van een lcd ervoor zorgt dat het lijkt alsof een game soepeler draait. Bij wen lcd draaien de kristallen en dit zorgt voor een lichte blur waardoor de overgang van een frame soepeler oogt. Een oled is echter zo een snel paneel dat die in een keer de hele pagina ververst zeg maar dus je ziet meer van wat er echt gebeurd en ja dan krijg je dus dat je echt 30 fps ziet er zit geen overgang of blur tussen frames en daardoor oogt het stotterig. Sinds ik een oled heb vond ik snelle 30fps spellen ook onspeelbaar. Plasma en crt ogen veel fijner om beweging door de techniek. En wat je zegt je kan wel wat dingen toepassen maar die zorgen voor input lag. Je kan wel bij een lg in usee mode dejudder en nog iets ook helemaal handmatig instellen allicht kan je zo tot de juiste mate van verbetering komen met behapbare input lag.

0
test

Check anders even je tv welk model je hebt en zoek dan even op YouTube naar Vincent van HDTVtest. Die gast komt met de beste afstelling voor je tvs

0

ik wacht wel tot die op de PlayStation pro komt. Maar zonder gekheid. Gelukkig heb ik wel 4090 game pc dus kan ik wederom mijn serie x uit laten. Hoop voor iedereen met een oled tv dat de blur meevalt

0

Aanbevolen voor jou