Populaire Fallout 4-mods verwijderen current-gen-update

Populaire Fallout 4-mods verwijderen current-gen-update

Op die manier kunnen andere mods weer worden gebruikt

Opvallend genoeg verwijderen de populairste Fallout 4-mods van dit moment weer de vorige week uitgekomen current-gen-update.

Op Nexus Mods zijn er een aantal mods voor Fallout 4 erg populair geworden, bijvoorbeeld 'Steam - Skip Next-Gen update' van Bilago en 'Fallout 4 Downgrader' van Zerratar. Beiden zorgen ze er in feite voor dat de game zonder de current-gen-update gespeeld kan worden.

Deze mods zijn overigens niet zo populair omdat Fallout 4-spelers niet van de doorgevoerde verbeteringen houden. De current-gen-update heeft er voor gezorgd dat heel veel mods niet meer bruikbaar zijn voor de game. Door deze mods te installeren kunnen mensen weer aan de slag met hun favoriete mods.

De langverwachte Fallout: London-mod moest onlangs zelfs worden uitgesteld door de plotselinge komst van de update.

In dit artikel vertellen we meer over de current-gen-update en of Fallout 4 na al die jaren nog altijd de moeite van het spelen waard is.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ergens begrijp ik het wel, dat downgraden. Alhoewel het met elke patch en in elk Fallout game aan de orde kwam, is het gewoon een kwestie van eventjes geduld tot de script extender werkt. Dat is de aanpassing waar alles op draait (niet alles, maar uitzonderingen zijn nihil). Het is door de grote populariteit door de serie nu gewoon wat groter uitgepakt en daarom nieuws. Ik speel alle Fallout games al jaren en ken ze vrijwel uit mijn hoofd. Voor mij nu wel heel leuk dat er nog meer interesse in is van buitenaf dan voorheen.

0

Aanbevolen voor jou