Komende gratis Total War: Pharaoh-update voegt vier nieuwe facties toe

Komende gratis Total War: Pharaoh-update voegt vier nieuwe facties toe

De campagne gaat flink op de schop

Sega en Creative Assembly hebben een gratis update voor Total War: Pharaoh aangekondigd, waarmee onder andere vier nieuwe facties aan de game worden toegevoegd.

Dat werd via een blogpost aangekondigd. De campagne van de game wordt op de schop genomen, waarbij "bestaande gameplayfunderingen worden verbeterd, terwijl spelers ook veel nieuwe content ontvangen om de turbulentie van de ondergang van de Bronstijd beter te kunnen ervaren".

De speelmap wordt uitgebreid met Mesopotamia- en Aegea-regio, en daar worden vier nieuwe facties aan toegevoegd: Babylon, Mycenae, Assyria en Troy.

Verder moeten er verbeteringen doorgevoerd worden aan de strategische gameplay, waaronder het Dynasty-systeem. Voor spelers die vooral gebrand zijn op de gevechten in de game, worden er meer dan tachtig nieuwe units aan toegevoegd.

Overigens blijft de oorspronkelijke versie van de campagne ook speelbaar voor iedereen die daar de voorkeur aan geeft. Volgens Creative Assembly kunnen fans vanaf volgende week meer informatie over de update verwachten via een reeks blogs en vragensessies.

Total War: Pharaoh verscheen afgelopen oktober op Steam en Epic Games Store. De game speelt zich af tijdens het Nieuwe Rijk, een periode in de Egyptische oudheid die loopt van ongeveer 1550 en 1070 voor Christus.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Oh was er een nieuwe total war game?? Hier heb ik echt niks van mee gekregen.

0

Aanbevolen voor jou