Gray Zone Warfare vandaag in Early Access, niet free-to-play

Gray Zone Warfare vandaag in Early Access, niet free-to-play

Militaire shooter nu al populair op Steam

De militaire shooter Gray Zone Warfare verschijnt vandaag in Early Access op Steam. De game kost 35 euro, en is dus niet free-to-play.

Gray Zone Warfare is een tactische first-person shooter waarin spelers een fictief Zuid-Oost Aziatisch land verkennen en daar 'mysteries ontrafelen'. De game bevat zodoende een verhaallijn en per factie verschillende missies om te voltooien en is in groepen van maximaal vier man speelbaar.

Verder meldt ontwikkelaar Madfinger Games dat de open wereld tot 48 spelers en 1000 AI-gedreven personages bevat. Gray Zone Warfare bevat daarbij een PvE- en een PvPvE-modus, waarvan de vijanden gedurende de Early Access-fase worden verbeterd.

Verder bevat de game diepgaande survivalmechanieken. Zo hebben wonden invloed op je bewegingsvrijheid en visie, in plaats van levenspunten. Ook kunnen spelers met 'honderden' onderdelen wapens bouwen en bevat de game ballistische objecten.

Sommige spelers speculeerden dat Gray Zone Warfare free-to-play wordt, maar in een Discord-bericht heeft de ontwikkelaar aangegeven dat de game 35 euro gaat kosten. Het is daarbij nog onbekend of de game naast pc naar andere platforms zoals PlayStation komt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Super slim om zo in te spelen op het falen van Tarkov. 35 Euro is niet super veel en de EFT community zal dit graag aan een ander bedrijf dan BSG willen uitgeven. Denk alleen dat de game morgen vol met bugs gaat zitten gezien de game vorige week nog in beta was.

0

Hoeft natuurlijk niet he. Ieder bedrijf bepaald zelf wat voor hen "beta" inhoud. Het kan zijn dat de laatste beta versie al nagenoeg bugvrij was. (Ik spreek hier geen zekerheden uit of zo hoor, ik ken de game niet en heb m niet gespeeld. Wil alleen zeggen dat beta niet perse "ver van afgerond" betekend)

0
test

Misschien dat ik oud begin te worden, maar wat houd dit in? "Grey Zone Warfare bevat daarbij een PvE- en een PvPvE-modus"

0
test

Net zoals Arma... PvPvE is zowel PVP als PVE. Dus Player vs Player en Player vs AI. En dat in dezelfde match. Zie het als 3 teams waarvan 1 team AI is.

[Reactie gewijzigd door JustSafety op 30 april 2024 - 09:28]

0

Het hoeft niet eens perse om een AI team te gaan. PvE staat voor Player vs Environment. Het kan dus ook gewoon gaan om de survival elementen.

0
test

Ik twijfel altijd of we dat nog moeten uitleggen in nieuwtjes, maar goed om te weten dat het niet voor iedereen duidelijk is!

-1
test

niet iedereen is een online game he

0

@ARCHANGEL1110 Volgens mij is niemand een online game ;)

0

Aanbevolen voor jou