Assassin’s Creed Mirage komt in juni naar iOS

Assassin’s Creed Mirage komt in juni naar iOS

De game verscheen afgelopen najaar al op consoles en pc

De iOS-versie van Assassin’s Creed Mirage is vanaf 6 juni verkrijgbaar.

Vanaf die dag kan de game op iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max en iPad Airs en iPad Airs Pro met de M1-chip of hoger gespeeld worden. Afgelopen september werd de game al voor iOS aangekondigd, al werd toen nog een releaseperiode van begin dit jaar aangehouden.

De iOS-versie van de game is ontwikkeld door Ubisoft Sofia en moet volgens het bedrijf dezelfde ervaring als de consoleversie bieden. Daarbij is de besturing aangepast aan de schermen van de iOS-apparaten. Ook is cross-progressie beschikbaar via Ubisoft Connect. De game kan gratis negentig minuten lang worden uitgeprobeerd voordat men tot aanschaf overgaat.

Assassin's Creed Mirage kwam vorig najaar uit op consoles en pc en keerde terug naar de roots van de serie. Spelers besturen assassijn Basim door een kleinere stad in een korter avontuur dan we de afgelopen jaren gewend zijn van de reeks.

De game werd wisselend ontvangen. Lars Cornelis gaf Mirage een 6,5 in zijn review: "Als je maar ver genoeg wordt uitgekleed, sta je uiteindelijk in je hemd. Dat ondervindt ook Assassin’s Creed Mirage. Alles wat niet met sluipmoorden te maken heeft wordt achterwege gelaten, maar er wordt ook niks nieuws aan toegevoegd. Het resultaat is bij vlagen nostalgisch en vermakelijk, maar uiteindelijk zo vluchtig als een luchtspiegeling."

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Crap, zit ik dan met mijn antieke iPhone 14 Pro

0
test

mooi installeren op m’n iPad. nu is de bal weer aan Apple, tijd voor een AppleTV met M3 SoC. maak van dat ding een console!

0

Aanbevolen voor jou