De multiplayergames van Super Monkey Ball: Banana Rumble uitgelicht

De multiplayergames van Super Monkey Ball: Banana Rumble uitgelicht

Game verschijnt op 25 juni voor Nintendo Switch

Sega heeft een nieuwe trailer van het aankomende Super Monkey Ball: Banana Rumble uitgebracht. Hierin staan de verschillende partygames in de multiplayer van de game centraal.

In de trailer komen de spellen Goal Rush, Race, Banana Hunt, Ba-Boom en Robot Smash voorbij. De multiplayer kan online met zestien spelers tegelijk gepeeld worden, en lokaal met vier spelers. Partygames zijn al sinds de eerste Super Monkey Ball-game op de GameCube onderdeel van de ervaring.

Super Monkey Ball: Banana Rumble komt op 25 juni exclusief op Nintendo Switch uit. Het spel bevat meer dan tweehonderd nieuwe levels en heeft optionele bewegingsgevoelige besturing. Ook heeft de game een nieuwe dash-move waarmee spelers bijvoorbeeld shortcuts kunnen creëren.

In de Super Monkey Ball-games besturen spelers niet een aapje in een bal, maar de levels waar deze aapjes over rollen. De kunst is om zo snel mogelijk het einde van een level te bereiken met zoveel mogelijk bananen verzameld. Zeker in de arcade en op de GameCube vond de franchise gretig aftrek.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou